ZAMENJAVA NA MESTU TRENERJA ČLANSKE EKIPE

Zaradi neprepričljivega začetka prvenstva (Tolminci so na 7ih tekmah osvojili 2 točki) se je vodstvo NK Tolmin odločilo da sprejme ponujeni odstop trenerja članske ekipe Davida Kanalca.

David Kanalec je vodil člansko ekipo NK Tolmin zadnjih 8 let, in v tem času dosegel največje uspehe v zgodovini kluba. Že v svoji krstni sezoni je ekipo popeljal do naslova prvaka v EPNL, v sezoni 2013/14 pa je ekipa pod njegovim vodstvom osvojila naslov prvaka v 3. SNL zahod, ter se posledično uvrstila v 2. SNL, kjer je lani osvojila odlično 5. mesto.

David se je odločil da se bo za nekaj časa poslovil od trenerskega dela, potem pa upamo da bo zopet pomagal nogomet v Tolminu spraviti na še višjo raven. Za njegov prispevek k vsem uspehom kluba v zadnjih sezonah se mu iskreno zahvaljujemo.

Novi trener članske ekipe je postal Borut Jermol, nazadnje trener kadetske ekipe v Brdih, ki nastopa v 2. SKL. Borut je trener s pro licenco, ter dolgoletni nogometaš NK Tolmin, Gorice in nekaterih Italijanskih nižjeligašev. Je tudi član upravnega odbora kluba, ter je tako dobro seznanjen z razmerami v klubu in med igralci. Pomočnik trenerja še ni bil izbran.

Novega trenerja čaka težko delo, saj Tolminci trenutno zasedajo zadnje mesto na lestvici, že v soboto pa jih čaka pomemben obračun proti Zarici Kranj, kateremu sledijo 3 domače tekme, na katerih bo potrebno osvojiti čim več točk in se odlepiti od repa lestvice.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria