Za začetek poraz proti Olimpiji s 4:1

Začel se je tudi prvoligaški ples za mlade nogometaše Tolmina, ki nastopajo v 1.SNL-zahod. Žal s porazom proti močni Olimpiji.
Kljub nekaterim odsotnostim in precejšnji oslabljenosti, so fantje verjeli v presenečenje in se na igrišču postavili v nižjo in obrambno naravnano formacijo. Domačim so dopuščali le malo prostora in časa za pripravo napada, v 10. minuti pa so preko močnega in nepopustljivega Drmote po protinapadu tudi povedli. To je predramilo tudi Zmaje, ki pa so grozili predvsem preko visokih predložkov. Popolno dominacijo v tem elementu so na žalost kronali z dvema zadetkoma z glavo po visokih podajah iz prekinitev.
Tudi v drugem polčasu se je ponovil scenarij iz prvega: požrtvovalno delo v obrambi in prežanje na morebitne protinapade. Kljub temu je Olimpija zadela še dvakrat , Beguš pa je po lepem prodoru zadel le vratnico.
Navkljub vioskemu porazu, je ekipa Idrije-Tolmina dokazala, da je dobro pripravljena za nadaljevanje sezone. Točke bodo fantje lovili že to nedeljo na Brajdi proti Britofu.
TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria