VISOK PORAZ V RADOMLJAH IN TESNA ZMAGA PROTI BRDAM

TKK Tolmin v zadnjih dveh tekmah pred začetkom nove drugoligaške sezone ni blestel, so pa že dobro vidni obrisi nove sestavljene ekipe. Posebej na tekmi proti Radomljam je v tolminski ekipi manjkalo precej ključnih igralcev, tako da poraz 0:5 proti odlično pripravljenemu tekmecu ni zaskrbljujoč. Na tekmi proti ekipi Brd smo gledali dva različna polčasa. Prvega so dobili Brici z 2:0, v drugem pa so Tolminci rezultat preobrnili v svojo zmago 3:2. V prvem polčasu je bila tekma enakovredna, bolj učinkoviti pa so bili gostje, medtem ko je v drugem delu TKK Tolmin povsem zagospodaril na igrišču in si ob treh zadetkih ustvaril še precej priložnosti za zadetek.

Trenutno je v ekipi TKK Tolmina kar nekaj težav s poškodbami. Dalibor Sokanović in Tine Zornik sta tako namesto današnje tekme oddelala trening po posebnem programu. Valentin Mrak in Jaka Lipužič še nista nared za igro. Odstoni so bili tudi Boban Kucalović, Sašo Ogrič, Denis Baloh, Tomaž Gregorčič in Žan Bratuž. Sedaj je tudi že dokončno jasno, da se bo Anže Kuraj, kot posojen igralec ND Gorica, rdeče-črnim priključil pred drugim delom sezone, medtem ko se bo jeseni dokazoval v dresu mirenske Adrie.

Kalcer Radomlje – TKK Tolmin 5-0 (0-0)
Strelci: Ogrič 56. (ag), Jurčević 62., Jakovljević 71., Barukčič 74., Avbelj 82.
Kalcer Radomlje: Andrić (Ivačič 46,), Jakovljević, Jazbec, Rems, Kumer, Barukčič, Jurčević, Zorc, Šipek, Avbelj, Stoiljković.
TKK Tolmin: Baloh, Slavec, B. Kavčič, Ogrič, Rakušček, Kanalec, Rojc, Kadrija, Perše, Kucalović, J. Šturm. Igrali so še: Deronja, D. Šturm, Jarc, P. Kavčič, Kragelj.

TKK Tolmin – Brda 3-2 (0-2)
Strelci: Kodermac 27., Debenjak 38., Sokanović De. 55., Kadrija 66., Kragelj 79.
TKK Tolmin: Deronja, Slavec, Šuligoj, Rojc, Codromaz, B. Kavčič, Rakušček, Kanalec, Kadrija, Perše, Sokanović De.. Igrali so še: Kragelj, J. Štrum, Jarc, P. Kavčič,                                                                                                                  

V nedeljo, 7.8., ob 18.00, bo TKK Tolmin odigral tekmo 1. kroga prvenstva v Kidričevem proti enemu izmed favoritov za naslov prvaka – Aluminiju.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria