V SOBOTO VRHUNSKA ZABAVA DO JUTRANJIH UR

V soboto je na Brajdi potekal drugi dan proslave ob 100. obletnici Nogometnega kluba Tolmin. Ta dan je bilo manj formalnosti, zato pa več druženja in zabave. Tekom celotnega dneva je Brajdo obiskalo okrog 1500 ljudi, samo zvečer na koncertu pa je bilo obiskovalcev preko 1000.

Že dopoldne so Zvone Peršič, Valter Gaberšček, Štefan Gerbec in Mitja Taljat v imenu NK Tolmin položili vence in sveče na grobove umrlih zaslužnih članov kluba. To so Ivo Taljat, Mirko Fili, Marko Pitamic, Danilo Kanalec in Slobodan Veličković.

Na Brajdi se je dogajanje začelo ob 12.00 s turnirjem med različnimi mlajšimi selekcijami kluba, selekcija U15 pa je igrala prijateljsko tekmo z Adrio.

Člani selekcije U19 so se pomerili z najmlajšimi bivšimi igralci kluba, poleg tega pa sta bili odigrani še dve tekmi med ekipami bivših igralcev NK Tolmin. Tekme je skupaj igralo čez 70 nekdanjih nogometašev kluba, še 50 pa jih je prišlo na Brajdo, vendar niso bili aktivni na igrišču.

Do 17. ure, ko je bila odigrana prvenstvena članska tekma med TKK Tolminom in Famo Vipavo, je potekal tudi srečelov in različne zabavne igre.

Tolminci so si v tekmi proti Vipavcem ustvarili več priložnosti, vendar žoga ni hotela v mrežo in tekma se je končala z rezultatom 0:0.

Ob 20. uri se je začel koncert s skupinami Johnny Bravo, Mi2 in D’Šups, zabava pa je trajala dolgo v noč oziroma v jutro …

 

 

 

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria