V 11. KROGU PORAZ V BILJAH

Tolminci so v 11. krogu doživeli poraz na gostovanju v Biljah.

Domačini so povedli že v 5. minuti, ko je iz prostega strela iz roba kazenskega prostora zadel Bragato. Sledila je še ena velika priložnost Bilj, na drugi strani pa se je sam pred vratarjem domačih znašel Jaka Lapanja, ki pa je žal zadel vratnico. Do konca prvega polčasa je bila igra dokaj enakovredna, brez večjih priložnosti.

Drugi polčas so bolje začeli domačini, vendar pa so nogometaši TKK Tolmina v 71. minuti iz protinapada zadeli za izenačenje na 1:1. Strelec je bil Danijel Šturm. Nato je na prizorišče na žalost stopil tudi glavni sodnik tekme, ki je Sokanoviću pokazal sporen drugi rumeni karton. Sledil je še drugi gol domačih, in še bolj sporen drugi rumeni karton tudi za Janija Šturma. Tekma je bila tako odločena, končni rezultat 2:1 za Bilje.

V naslednjem krogu sledi domača tekma proti Ilirski Bistrici, ki jo bodo zaradi kartonov in nekaterih poškodb Tolminci odigrali zelo oslabljeni. Kljub temu, da Ilirska Bistrica trenutno zaseda zadnje mesto na lestvici, je ne smemo podcenjevati, saj je v 11. krogu odigrala neodločeno s trenutno prvouvrščeno Adrijo iz Mirna.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria