U15: uspešno končana sezona 2014/15

V soboto, 06.06. sta obe ekipi U15 odigrali še zadnji krog v tej sezoni.

Igralci 1. lige NZS Zahod so v Ljubljani odigrali zaostalo tekmo proti ekipi Interblock. V res nemogoči vročini so še zadnjič v tej postavi odigrali zelo borbeno in všečno tekmo.
Tekma, ki ni odločala o ničemer, je postregla z vsem kar krasi nogomet. Fantom se je že na obrazih videlo, da želijo končati sezono v slogu, ki so ga gojili vse leto. Le-ta je bil vedno dokazovanje ter požrtvovalna in borbena igra do konca. Po dveh 100% priložnostih naših napadalcev in še kopico pol priložnosti je končni rezultat ostal 0:0.
Fantje so tako osvojili končno 9. mesto in si že več krogov pred koncem ponovno zagotovili status prvoligaša za sezono 2015/16.
Za ekipo Idrija Tolmin so igrali: Tratnik Gašper, Renko Klavdij, Tavčar Aljaž, Jelinčič Jani, Žgavec Uroš, Beguš Nace, Kovačič Ian, Drmota Matic, Suban Jaka, Kanalec Blaž, Krevzel Panić Aleksander, Leban Tilen, Florjančič Vanč, Mauer Marko, Berglez Aljaž, Švigelj Jan, Golja Nevijo ter pol sezone Lesjak Sebastian in Muznik Miha.

Trenerja ekipe Idrija Tolmin: Hočevar Peter in Koblar Darjo

Isti dan pa je v Brdih igrala ekipa, ki nastopa v MNZ Nova Gorica. Čeprav so igrali že dopoldan, tudi njim glede vročine ni bilo prizanešeno. Prikazali so borbeno igro, kar pa za zmago ni bilo dovolj. Tekmo so izgubili z rezultatom 4:2. Veseli pa dejstvo, da so v zadnjem obdobju zelo napredovali in dosegli kar nekaj lepih zadetkov.
Ekipa, ki je sestavljena predvsem iz fantov letnikov 2001 in 2002, so imeli prvotno nalogo uigravanje ter pridobivanje dragocenih izkušenj za prihodnjo sezono. Prav izmed teh fantov se bo izbralo nove igralce, ki se bodo priključili jedru in bodo v prihajajoči sezoni sposobni igrati na najvišjem nivoju. Vpogled v stanje nove ekipe bo znan že na prvih predvidenih pripravah, ki naj bi bile prav kmalu.
Za ekipo Tolmin Idrija so igrali: Veljković Stefan, Kogej Luka, Cencič Nejc, Čefarin Urban, Markočič Rok, Jereb Rok, Kovačič Lan, Čoha Luka, Lipušček Sebastjan, Hasić Amir, Bajt Tobija, Rrahmani Arian, Kogoj Tjaš, Kogej Drejc, Guček Pagon Liam, Alič Tine, Muznik Miha, Žagar Pečelin Matic, Sovdat Andraž, Murkovič Anej, Gantar Tjaž, Rutar Martin, Taletović Muhamed in Zećiri Omer.

Trenerja ekipe Tolmin Idrija: Kogoj Dominik in Francisco Javier Medic.

Za prikazano preko vse sezone gredo igralcem, upravama klubov ND Idrija in NK Tolmin, trenerskemu štabu, fizioterapevtom in predstavnikom ekip vse pohvale.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria