TKK TOLMIN ZAKLJUČIL S PRIPRAVLJALNIMI OBRAČUNI, V SOBOTO GRE ZARES

TKK Tolmin v teh dneh vstopa v zaključni del priprav na novo prvenstvo 3. SNL – zahod. Po slabem mesecu pavze ob zaključku lanske sezone so naši fantje aktivni od 8. julija, ko je z njimi prvi trening opravil Sanel Konjević. Del trenerske ekipe so še Klemen Jarc (pomočnik), Miha Rustja (fizioterapije, kondicija) in Vasja Simčič (vratarji).

Poleg Alexandra Stožiniča (NK Brda) se je ekipi priključil tudi 21-letni Marko Latinčič doma iz Ihana. Marko je desni bočni ali osrednji branilec, pred prestopom v TKK Tolmin pa je igral v NK Ilirija. V Tolminu ponovno trenira tudi Dalibor Sokanović, vodstvo kluba pa si želi še 2-3 okrepitvi trenutnega kadra. Dodatne osvežitve kadra so potrebne, ker sta ekipo zapustila Tim Kutin (Slovan) in Žiga Jančič; Danjel Rakušček in Tine Zornik pa se vse bolj spogledujeta s koncem igralske kariere.

Rdeče-črni so danes odigrali še zadnjo od štirih prijateljskih tekem. Težji preizkušnji proti drugoligašema iz Gorice in Ajdovščine sta mogoče prišli celo malo prehitro, kajta oba nasprotnika sta bila zaradi zgodnejšega začetka prvenstva v 2. SNL bolje pripravljena, pa tudi menjave imata enakovrednejše od Tolmina. Naši fantje tako niso uspeli zadržati ugodnega rezultata do konca tekme. Vseeno smo tudi s tema tekmama lahko zadovoljni, kajti očitno je bilo, da smo tako Gorici, kot Primorju lahko parirali, dokler smo imeli dovolj moči. V tekmi proti tretjeligaškima tekmecema iz Škofje Loke in Brd, pa smo dosegli dve prepričljivi zmagi. V Škofjli Loki je bilo 4:0 za TKK Tolmin, danes na Brajdi proti Brdam pa so rdeče-črni slavili s 5:1.

Gorica – TKK Tolmin 5:0 (1:0)

TKK Tolmin – Primorje 3:7 (2:1)  Strelci za Tolmin: Debenjak 2x, Kos

Arol Škofja Loka – TKK Tolmin 0:4    Strelci za Tolmin: Debenjak 2x, Trivunović, Kravanja

TKK Tolmin – Brda 5:1 (3:1)    Strelci za Tolmin: Perše M. 2x, Stožinič, Debenjak, Kavčič

Že čez teden dni, v soboto, 14.8., ob 17h, bo TKK Tolmin na Brajdi otvoril novo sezono v 3. SNL – zahod s tekmo proti NK Šobec Lesce.

Vabimo vse navijače, da se tekme udeležite v čim večjem številu. Na tekmi bomo nudili tudi možnost nakupa letne karte in paketa artiklov NK Tolmin s turističnimi boni ali gotovino. Več podrobnosti sledi.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria