TKK TOLMIN V FINALU POKALA MNZ GORICA

V nedeljo 6.3. se je odvijala povratna tekma pokala MNZ Nova Gorica med Adrio in TKK Tolminom. Tekma se je odvijala na umetni travi v Novi Gorici. Prvo tekmo so naši fantje dobili z 2:1.

Adria : TKK Tolmin  1:1 (1:1)
Strelci: 1:0 – Wilson Theodore Develan (11′), 1:1 – Rakušček Danjel (23′)
Rumeni kartoni:
Batič Luka (84′), Zornik Tine (45′), Slavec Matic (82′)

TKK Tolmin: Simčič Vasja, Šuligoj Matija, Rojc Marko, Ogrič Sašo, Slavec Matic, Kavčič Bine, Jarc Matija (Paravić Eric 75′), Rakušček Danjel, Kuraj Anže (Kutin Tim 90′), Zornik Tine, Kucalović Boban (Kavčič Peter 92′)

Rezervni igralci: Jarc Klemen, Kutin Tim, Pirih Tilen, Paravić Eric, Kavčič Peter, Rutar Luka

V prvem polčasu je bila igra na zelo visokem nivoju. Manjkalo je samo nekaj konkretnosti v neposredni bližini nasprotnikovih vrat. Velja omeniti, da TKK Tolmin igra brez pravega napadalca, saj so vsi trije (Roy, Dalibor, Dejan) poškodovani. Spet se je izkazal vratar Simčič, ki pa je bil ob zadetku  brez moči. Dobro predstavo sta prikazala tudi Šuligoja in Rakuščka. Slednji jo je kronal z zadetkom po preigravanju in lepi podaji Zornika.
Tekma je služila tudi kot zadnje uigravanje pred začetkom prvenstva, ki bo potekala v soboto 12.3. ob 15:00 na Brajdi proti ekipi Zarice, ki se skupaj z našimi fanti bori za obstanek v ligi. Prvi cilj ekipe je bil dosežen že z uvrstitvijo v finale pokala MNZ Nova gorica. Drugi cilj pa je obstanek v 2. SNL v katerega tako strokvno vodstvo kot tudi igralci ne dvomijo. Vabimo vse, da se v soboto zberemo v čimvečjem številu in podpremo naše fante.

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria