TKK TOLMIN TUDI PROTI TRIGLAVU BREZ TOČK

Tekma v Kranju je Tolmincem prinesla nov poraz. Triglav Kranj je TKK Tolmin premagal z zadetkoma v zadnjem delu tekme z 2:0.

TKK Tolmin je nadaljeval niz tekem z najmočnejšimi tekimeci v ligi proti Triglavu in ponovno ostal praznih rok. David Kanalec je nekoliko premešal zasedbo. V vratih je tako stal legendarni Uroš Rutar, na bočnih položajih sta tekmo začela Gregor Kos in Boban Kucalović, na mestu krilnega napadalca je zaigral Tine Zornik, po odsluženi kazni rumenih kartonov sta zopet nastopila Jaka Kolenc in Luka Volarič.

Tolmin je spet prikazal zelo solidno igro v prvem polčasu, Luka Volarič je celo stresel okvir vrat. Ko so Triglavani v 44. minuti ostali brez pordečelega Dejana Gerića, je kazalo, da nam tokrat vsaj točka ne bi smela uiti. V drugem polčasu pa se je še enkrat več pokazalo, da z igralcem več ne znamo igrati. Ko bi morali v zadnjem delu tekme stopnjevati pritisk na vrata Triglava, smo v 72. minuti prejeli prepoceni zadetek. Uspešen je bil eden izmed najboljših napadalcev v ligi, Matej Poplatnik, ki je v 89. minuti postavil tudi končni rezultat tekme – 2:0.

Treba je iti dalje, stopiti skupaj, dihati kot eno in predvsem verjeti, kot pravijo v Triglavu. Kljub novi težki preizkušnji proti Aluminiju, ki je spomladi zbral največ točk in še ne pozna poraza, smo prepričani, da lahko Tolminci prekinejo niz porazov že v soboto.

 

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria