TKK TOLMIN SLAVIL TUDI V IZOLI

TKK Tolmin je z odliko odigral prvi dve tekmi v spomladanskem delu sezone. Tokrat so varovanci Jana Kraglja na gostovanju premagali ekipo Elta Izola z 2:0.

Kljub temu, da zaradi kartonov nista igrala Danjel Rakušček in Jaka Lapanja ter da je poškodovan Peter Kavčič, so Tolminci v Izoli odigrali odlično tekmo. Že od začetka so bili naši fantje bolj podjetni in ovirali začetke napadov Izole že visoko pred njihovim golom. V prvem polčasu zadetkov sicer ni bilo, so pa rdeče-črni bili večkrat nevarni, kot domačini.

Med polčasom je zaradi lažjega pretresa možganov v slačilnici moral ostati Danijel Šturm. Tekma se je v prvih petnajstih minutah drugega dela lomila. Tolmin je povedel po lob udarcu Bobana Kucalovića v 61. minuti. Po zadetku so naši fantje zelo dobro kontrolirali tekmo, usodo gostov pa je z zadetkom za 2:0 zapečatil Dalibor Sokanović, ki je izkoristil odlično podajo Klemna Jarca. V 89. minuti je domači vratar prejel rdeči karton, ko je izven kazenskega prostora zaustavil udarec Daliborja Sokanovića.

TKK Tolmin je po dveh odigranih krogih pomladi ostal praktično edini konkurent Biljam za osvojitev 1. mesta v ligi. Prav Bilje pa bodo po težko priigrani zmagi proti Adrii tekmec Tolmincev na Brajdi v naslednjem krogu.

Vabimo vse navijače Tolmina, da podprete naše fante v tekmi, ki lahko Tolmincem omogoči priključitev k vrhu lestvice.

https://snportal.si/3-liga/3-liga-zahod/der/

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria