TKK TOLMIN SLAVIL TUDI V IZOLI

Rdeče-črni so tudi drugo tekmo v novem prvenstvu sklenili z zmago. V Izoli so slavili s 3:2. S tem se Tolminci uvrščajo v krog petih ekip, ki so v prvih dveh krogih osvojile vse možne točke.

Tekma je potekala v veliki v vročini na izolskem stadionu z umetno travo, tako da je bila za obe ekipi zelo naporna. Povedli so TKK-jevci. Po odvzeti žogi je Dani Perše lepo zaposlil prodirajočega Janija Šturma, ta je poslal žogo po tleh na drugo vratnico, kjer jo je v prazno mrežo pospravil Matic Perše. V 36. minuti so Izolani izenačili, ko so Tolminci, vključno z vratarjem Matejem Mavričem, slabo posredovali ob visoki žogi v kazenskem prostoru in Nicku Pletikosu omogočili lahek zadetek.

V drugem delu se je tekma lomila, naši fantje pa so povedli iz uspešno izvedene enajstmetrovke po prekršku nad prodirajočim Tinetom Zornikom. Ob tem se je strelec Bine Kavčič poškodoval in moral iz igre. Ob novem prekršku za enajstmetrovko, tokrat nad Tinetom Kravanja in njegovem zadetkom po odbiti žogi vratarja, je tekma delovala odločena. Domačini so vseeno zmogli gol priključka v sodnikovem podaljšku in poskrbeli za še nekaj živčnih minut, vendar pa so 3 točke vseeno zasluženo odšle v Tolmin.

V soboto na Brajdo prihaja ekipa Zagorja.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria