TKK TOLMIN S TRETJIM ZAPOREDNIM PORAZOM V PRVENSTVU

TKK Tolmin je v današnjem obračunu z Ankaranom moral priznati premoč gostom, ki so se maščevali za sredin pokalni poraz in zasluženo slavili. Rezultat tekme je bil 0:2, potem ko ob polčasu ni bilo zadetkov.

Tekma je bila v prve pol ure relativno enakovredna, obe ekipi sta imeli po nekaj polpriložnosti. Nato so po trku domačega vratarja Denisa Baloha z nasprotnikovim igralcem, Ankarančani imeli lepo priložnost za vodstvo iz indirektnega prostega strela znotraj 16-metrskega prostora. Zadetka niso dosegli, so pa vse do konca polčasa bili boljši nasprotnik od domačih.

Tudi v drugem delu igre se razmerje moči ni dosti spremenilo. Boljšo igro je s srečnim golom po lobanem udarcu potrdil Matic Reja v 48. minuti. Kljub menjavam si domača ekipa ni uspela ustvariti res zrelih priložnosti, medtem ko je Matic Reja v 67. minuti s svojim drugim zadetkom dokončno odločil srečanje. V zadnjih 15-ih minutah so domači ostali le z 10-imi igralci v polju, ker je iz igre moral poškodovani vratar Denis Baloh, namesto njega pa je v gol stopil kar Sašo Ogrič. Upamo, da z Denisom ni nič hujšega.

TKK Tolmin je sicer tudi po treh krogih brez točk, je pa res, da je točke izgubljal proti ekipam, ki so povsem v vrhu lestvice in da bi vsaj iz gostovanja pri Dravi lahko prinesel več kot le minimalen poraz. Treba je strniti vrste, se osredotočiti na delo na treningih in predstave na tekmah ter čim prej prekiniti serijo prvenstvenih porazov.

V naslednjem krogu bo TKK Tolmin v soboto ob 17.00 gostoval pri Triglavu v Kranju.

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria