TKK TOLMIN PORAŽEN NA GOSTOVANJU

ROLTEK DOB : TKK TOLMIN 2:0 (2:0)

Postava Tolmina:
Simčič, Lipužič (46′ Rudonja), Rojc (68′ Ogrič), Šuligoj, Slavec, Kavčič B., Rakušček, Jarc K. ( 45′ Paravić), Kuraj, Kucalović, Sokanović Da.

Na sončno soboto 19.3, se je ob 15:00 začela tekma med domačim Dobom in TKK Tolminom. Tekmo so bolje odprli domači, ki so se že v 4. minuti veselili svojega prvega gola. Akcijo je s prefinjenim strelom v vratarjev desni spodnji kot zaključil Čretnik.  Tekma je bila že od samega začetka zelo raztrgana. Glavni krivec, je bila slaba travnata površina, ki je igralcem oteževala igro. Bilo je veliko netočnih podaj po tleh, zato so se igralci po večini začeli posluževati dolgih podaj po zraku. Slab dan,  je očitno imela tudi sodniška trojka, ki je v 39. minuti po signalizaciji stranskega sodnika dosodila enajstmetrovko v korist Doba. Z bele točke je bil zanesljiv kapetan Klemen Kunstelj.

Drugi polčas so naši začeli precej bolje in bili cel polčas boljši nasprotnik. Že v prvi minuti se je po vstopu v igro ponudila priložnost Rudonji, ki je bil žal nenatančen. Rudonja je imel v 71. minuti še eno priložnost, a je bil na mestu domači vratar, ki se je nato izkazal tudi v 78. minuti po najnevarnejši akciji TKK Tolmina na tekmi, ko je ubranil strel Rakuščka. Rezultat je tako ostal nespremenjen.

Tolmin naslednji vikend potuje k Dravi na Ptuj. Po odsluženi kazni se vrača Zornik, poškodba pa še naprej pesti Dejana Sokanovića.

Vrhunce tekme si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=kfyQdnlsNUw

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria