TKK TOLMIN PO ČETRTI ZMAGI ČAKA DERBI PROTI ILIRIJI NA BRAJDI

TKK Tolmin je tudi četrto tekmo nove sezone 3. SNL – zahod odigral z odliko in vknjižil nove 3 točke. Tekmo proti NK Žiri so Tolminci dobili z 2:0.

Po začetnem otipavanju so več od igre imeli naši fantje, vendar pa si veliko zrelih priložnosti v prvem polčasu niso ustvarili. Še najbližje zadetku so bili po prodoru Matica Peršeta, ki pa se je končal z nenatančno podajo. Po strelu z glavo je bil nevaren tudi Jani Šturm. Enkrat so po prekinitvi zelo resno zapretili tudi Žirovci. V drugem delu igra, pa so TKK-jevci kmalu načeli mrežo domačih. Na levi strani je lepo ob golavt liniji prodrl Goran Trivunović in s podajo po tleh na drugi vratnici našel samega Tima Kutina, ki je z bližine povedel Tolmin do vodstva 1:0. V 68. minuti so rdeče-črni potrdili zmago z drugim zadetkom. Luka Mohenski je lepo spustil žogo v prostor Tinetu Kravanji, ta je nesebično našel Gorana Trivunovića, ki je s strelom v prazna vrata Jana Rakovića povišal na 2:0. Do konca tekme je bila igra bolj raztrgana in živčna, na obeh straneh pa je bilo nekaj obetavnih akcij, ki so dišale po zadetku. Vseeno je ostalo 0:2 in tolminski četrti zaporedni zmagi.

Nekaj časa je izgledalo, da bo TKK Tolmin po končanem 4. krogu prvenstva celo sam na vrhu prvenstvene lestvice, vendar pa je Ilirija v 93. minuti vendarle uspela streti Adrio za zmago 2:1. Ob presenetljivem kiksu Postojne na gostovanju pri Škofji Loki nas tako v soboto ob 16.00 na Brajdi čaka derbi prvouvrščenih ekip TKK Tolmina in ljubljanske Ilirije.

Našim fantom bo na najtežji preizkušnji v letošnjem prvenstvu doslej pomoč navijačev zagotovo potrebna. Se vidimo v soboto na Brajdi!   

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria