TKK TOLMIN K VODILNEMU KRŠKEMU POTUJE MOČNO OSLABLJEN

Pred TKK Tolminom je zadnja tekma v drugi tretjini prvenstva proti Krškemu, ki odloča tudi o razporedu v zadnji tretjini prvenstva.

V primeru uvrstitve Tolmincev na 5. mesto na lestvici tudi po odigranem 18. krogu, bi se TKK Tolmin v naslednjem krogu doma pomeril proti 6. uvrščeni ekipi (Ankaran ali Veržej). V primeru, da bi Tolminci bili na lestvici 6. pa bi morali v goste k Ankaranu, ki lahko rdeče-črne fante na lestvici edini v tem krogu prehiti.

Bo pa imela ekipa Tolmina tokrat res zahtevno nalogo, kajti v goste k vodilnemu Krškemu naši fantje odhajajo resnično močno oslabljeni. Kazni zaradi rdečega in kvote rumenih kartonov morajo namreč odslužiti Gregor Kos, Jaka Lipužič in Dejan Sokanović. Ne bo niti Aljaža Kanalca, ki ima maturantski ples. Poškodovan je še naprej Dalibor Sokanović, medtem ko bo Luka Volarič poskušal zaigrati prvič po sanirani poškodbi narta.

Vodilna ekipa Krškega sicer ni najbolje krenila v pomladanski del sezone, je pa danes absolutni favorit. V postavi bodo pogrešali le Idrijčana Boštjana Freliha, ki je prav tako kaznovan zaradi rdečega kartona. V prvem delu sezone je Krško bilo ena od redkih ekip, ki je slavila na Brajdi – bilo je 1:3, vprašanje pa je, če so Tolminci danes sposobni maščevanja. Točka bi bila tokrat velika kot Mrzli vrh.

Tekma bo na sporedu danes (sobota) ob 18.00 pod reflektorji na mestnem stadionu v Krškem.

Verjetni postavi:

TKK Tolmin: Baloh, Fratina, Codromaz, Kavčič B., Šuligoj, Rakušček, Kavčič P., Kolenc, Kucalović, Volarič, Zornik

Krško: Zalokar, Sikošek, Kožar, Petric, Barkovič, Jurečič, Čeh, Urbanč, Štefanac, Drnovšek, Blažinčič

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria