SVEČANA PRIREDITEV ZELO USPEŠNO IZVEDENA

V petek, 27.8., smo s svečano prireditvijo v Kinodvorani Tolmin obeležili 100. obletnico igranja nogometa v Tolminu.

Prireditev je bila odlično obiskana (dvorana je bila praktično povsem polna) s strani povabljenih gostov ter odlično vodena s strani Mariše Bizjak in Blaža Močnika.

Slišali smo zanimive govore tolminskega župana, Uroša Brežana, pa predstavnika NZS, Mladena Čičmirja in predsednika NK Tolmin, Mitja Taljata.

Nagrajeni so bili vsi igralci, ki so dosegli največje uspehe kluba v sezonah 2013/14 in 2014/15 ter posebej Boban Kucalović za največ prvenstvenih nastopov v zadnjih 30-ih sezonah in Dalibor Sokanović za največ doseženih prvenstvenih zadetkov v istem obdobju.

Priznanja za svoje dosedanje delo v klubu so prejeli tudi trije trenerji: David Kanalec, Robert Rutar in Jan Kragelj.

Častni člani NK Tolmin: Branko Lenarčič, Dušan Bezjak in Zvonko Peršič so opravljali vlogo podeljevalcev nagrad.

Člani ekipe U11 so predali priložnostno darilo – dres NK Tolmin predstavnikoma glavnih sponzorjev kluba. Darili sta prejela Mitja Costantini in Rudi Kragelj v imenu podjetij TKK in Hidria. Zahvalili smo se tudi ostalim sponzorjem in donatorjem kluba ter občinama Tolmin in Bovec, s katerima dobro sodelujemo.

NK Tolmin je prejel priložnostna darila s strani NZS, MNZ Nova Gorica, NK Adria, ND Gorica, NK Idrija in KMN Oplast.

Ob koncu prireditve smo predstavili nov logo Nogometne šole Hidria Tolmin in nov grb oziroma emblem Nogometnega kluba Tolmin. Ob tem je predstavnik navijačev, Albin Mrak, prejel zastavo z novim grbom s strani kapetana članske ekipe, Tineta Kravanje, Mitja Taljat pa novo kravato s strani predstavnic ŽNK Tminke, Anite Lenarčič in Petre Jermol.

Prireditev so spremljali pevski vložki skupine Flance, pa pogovori z nagrajenci “Pr Mojšču”, začetek in konec prireditve pa sta obeležili obe himni NK Tolmin.

Tekom celotnega večera smo videli tri inserte iz dokumentarnega filma, ki je nastal ob 100. obletnici NK Tolmin in bo premierno predvajan v soboto, 25.9., ob 20.00 v Kinodvorani Tolmin.

Po koncu prireditve je sledila bogata pogostitev, mogoče pa je bilo tudi kupiti zbornik, ki je bil izdan ob tej priložnosti.

Vabimo vse na ogled dokumentarnega filma, prav tako pa si bo v naslednjih dneh mogoče ogledati posnetek celotne prireditve na YouTube kanalu NK Tolmin.

 

 

 

 

 

 

 

Več slik pa na povezavi

IMG_9046

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria