ŠTIRI SPREMEMBE V ČLANSKI EKIPI PRED POMLADANSKIM DELOM SEZONE

Tekom zimskega premora je v članski ekipi Tolmina prišlo do štirih kadrovskih sprememb. Jan Kragelj in Uroš Rutar bosta v svojem kadru lahko računala na tri nova imena, ki pripadajo različnim generacijam.

Najizkušenejši novinec je Nejc Kolman, letnik 1989, ki se v TKK Tolmin vrača po epizodi v Avstraliji. Tehnično odlično podkovani vezni igralec bo popolnil tudi trenersko ekipo NŠ Hidria Tolmin, ki jo je pozimi zapustil Peter Hočevar.

Po pol leta v drugoligašu iz Brd se k Tolmincem vrača Matic Perše, ki ga dobro poznamo iz prejšnjih sezon in bo okrepil napadalni del naše ekipe.

Tretji novinec je Blaž Kanalec, ki ima še pol leta status mladinca (letnik 2001), se bo pa vseeno priključil delu članske ekipe. Blaž je v zadnjem času imel težave z boleznijo, sicer pa je nastopal za mladinsko ekipo NK Bravo in bil v preteklosti celo na robu slovenskih mladinskih reprezentanc.

Za pol leta bo ekipo TKK Tolmina zapustil Jaka Lapanja, ki bo posojen v NK Žiri in poskušal Gorenjcem pomagati v boju za obstanek v ligi.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria