REMI ZA UVERTURO PRED NOVO TRIBUNO

Pred lepim ambijentom z novo tribuno in velikim številom obiskovalcev, se je začel spomladanski del 3.SNL zahod. Nasprotnik je bila ekipa Slovana, ki je, kljub zadnjemu mestu na lestvici, neugoden nasprotnik.

Začelo se je s šokom za domačine. Že v 7. minuti so gostje povedli, od daleč je v desni vratarjev kot zadel Mulej. Tolminci so zaigrali bolje, imeli terensko premoč in tudi nekaj priložnosti, vendar so tudi gostje močno pretili iz protinapadov, in bili še bližje novemu golu kot domačini.

Na začetku drugega polčasa smo v manj kot minuti videli preobrat. Prvi je žogo lepo v mrežo pospravil Močnik, ko so gostje izvedli začetno podajo iz sredine igrišča, pa je le-to vratarju vzel Perše, ki se je nekoliko zapletel, v gol pa je žogo naposled poslal Predanović za svoj debitantski gol na debitantskem nastopu. Domači bi v preostanu polčasa lahko rezultat še povišali. Ko je že kazalo na slavje rdeče-črnih, pa so v 93. minuti spet udarili gostje. Zadel je Đajič. Domači so protestirali, vendar pa je posnetek pokazal da prepovedanega položaja ni bilo.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria