POVZETEK KADROVANJA V PRESTOPNEM ROKU

Danes se je tudi za TKK Tolmin uradno zaključil poletni prestopni rok. Glavni trener Sanel Konjević in njegova ekipa, v kateri so Klemen Jarc (pomočnik), Miha Rustja (fizioterapije, kondicija) in Vasja Simčič (vratarji), bodo v nadaljevanju sezone lahko razpolagali s štirimi novinci v igralskem kadru, spet pa z rdeče-črnimi trenira tudi Dalibor Sokanović.

 

Zadnja dva novinca v tolminski ekipi sta Srb Nikola Čapljić (FK Teleoptik Zemun) in Italijan Giuseppe Santangelo (NK Postojna). Nikola je rojen leta 1998 in bo okrepil napadalne vrste rdeče-črnih. Giuseppe je leto mlajši in igra na mestu levega branilca ali levega vezista. Že pred njima sta k Tolminu prestopila Alexander Stožinič (NK Brda) in Marko Latinčič (NK Ilirija). Alexander je zvezni igralec, rojen leta 1999, doma iz Cerknega, Marko pa je rojen leta 2000 in lahko igra na različnih pozicijah v obrambi ter prihaja iz Ihana. Del ekipe bosta tudi obetavna mladinca Arian Zabeli in Altin Manxhuka. Ekipo sta zapustila Tim Kutin (Slovan) in Žiga Jančič.

 

Igralski kader TKK Tolmina za jesenski del sezone 2021/22 je tako sledeč:

Vratarji: Jaka Konec in Matej Mavrič.
Branilci: Bine Kavčič, Giuseppe Santangelo, Gregor Kos, Jani Šturm, Marko Latinčič in Nejc Kumer.
Zvezni igralci: Alexander Stožinič, Arian Zabeli, Dani Perše, Danjel Rakušček, Luka Rutar, Nejc Kolman in Tine Kravanja.
Napadalci: Altin Manxhuka, Boban Kucalović, Dalibor Sokanović, Grega Debenjak, Goran Trivunović, Matic Perše, Nikola Čapljić in Tine Zornik.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria