PORAZ V DVOBOJU Z VIPAVO

NK TKK Tolmin ni uspel nadgraditi uspešnega začetka pomladanskega dela sezone in osvojene točke iz Sežane. V prvi pomladanski tekmi na Brajdi so rdeče-črni izgubili tekmo proti ekipi Fame Vipave z 0:1.

Tekma med obema nasprotnikoma je bila precej izenačena, naši fantje pa so si ustvarili več zrelih priložnosti za zadetek. To še posebej velja za 1. polčas, ko je dvakrat zapretil Matic Perše, ki je enkrat zadel tudi vratnico. Blizu zadetku je bil večkrat tudi Bine Kavčič, vendar pa Tolminci tokrat v zaključku akcij enostavno niso bili dovolj zbrani in natančni. Kot se v nogometu rado zgodi, se neizkoriščene priložnosti kaznujejo. Po prekršku in izključitvi Američana v tolminskih vrstah, Bruca Dowlina, so si gostje priigrali enajstmetrovko, ki jo je v drugem poizkusu realiziral Tilen Leban.

Tolminci so po porazu na lestvici padli na 7. mesto. V naslednjem krogu bo TKK Tolmin še enkrat igral na Brajdi, v goste pa prihaja letos zelo razpoložena Adria. Tekma s starim rivalom bo na sporedu v soboto ob 15. uri.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria