PORAZ V BILJAH IN ZMAGA V IDRIJI

V petek so rdeče-črni opravili zadnji resen test pred začetkom prvenstva. V tekmi proti drugoligašu iz Bilj so sicer izgubili z 0:3, vendar prikazali precej visoko raven pripravljenosti. Zagotovo pa obstaja prostor, da se v prvenstvu formo in uigranost še dodatno stopnjuje.

Biljenci so povedli z evrogolom Štruklja v slogu Osterca tik pred zaključkom polčasa. Po menjavah so v drugem polčasu domači prikazali nekoliko več od Tolmincev in premoč v tem delu igre kronali še z dvema zadetkoma v mreži Mavriča. Zelo dobro tekmo je pri domačih odigral Danijel Šturm, ki je našim fantom povzročal največ težav.

Bilje : Tolmin    3:0 (1:0)

Strelci: Štrukelj, Breganti, Bragato

Postava Tolmin: Mavrič Matej, Kos Gregor, Kumer Nejc, Kavčič Bine, Šturm Jani, Kravanja Tine, Kolman Nejc, Perše Dani, Jančič Žiga, Perše Matic, Trivunović Goran

Igrali so še: Zornik Tine, Kutin Tim, Rakušček Danjel, Hugo Mickweiky, Jarc Klemen, Rutar Luka, Kucalović Boban

Včeraj so rdeče-črni odigrali še tekmo proti Idriji, ki po kar nekaj letih ponovno vzpostavlja člansko ekipo in bo letos nastopala v Enotni Primorski nogometni ligi. Z dvema zadetkoma Žige Jančiča, od tega enega iz 11-metrovke ter mladinca Ariana Zabelija so slavili Tolminci s 3:2. Za Idrijo je med drugimi zaigral tudi Tine Pavšič, trener ekipe pa je Sašo Ogrič.

Idrija : Tolmin    2:3

Strelci: Jančič 2x, Zabeli

Postava Tolmin: Konec Jaka, Bajt Tobija, Kumer Nejc, Šturm Jani, Istrefi Eldrit, Rutar Luka, Kutin Tim, Zabeli Arian, Jančič Žiga, Hugo Mickweiky, Taletović Galib

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria