PORAZ PROTI VIPAVI NA OTVORITVENI TEKMI NA BRAJDI

Vrnitev iz Loga na Brajdo, na kateri je TKK Tolmin zaradi onovitvenih del odigral prvo tekmo v letošnji sezoni, se na žalost ni iztekla po naših željah. V derbiju proti tretjeuvrščeni Vipavi so bili goste na koncu boljši z 2:1.

V prvem polčasu je bila igra dokaj enakovredna. Tolminci bi lahko povedi po enajstmetrovki, ki pa jo je zapravil Zornik, zato pa so bili po kotu in strelu z glavo Vidmarja bolj natančni gostje, ki so v 39. minuti povedli z 1:0 in s to prednostjo tudi odšli na odmor.

Drugi polčas so domači začeli silovito. Priložnosti so si sledile ena za drugo, tako da je bilo izenačenje samo vprašanje časa. V 52. minuti je eno izmed priložnosti izkoristil Tine Zornik in izenačil na 1:1. Domači so še naprej napadali, vendar se je pritisk na gostujoča vrata zmanjševal. Ko je že kazalo, da se bo tekma končala z neodločenih izidom, pa so v protinapadu v 89. minuti zmagoviti gol dosegli gostje.

Ob zmagi Kopra proti Izoli je razlika med Koprom in TKK Tolminom zopet narasla na 6 točk. Do konca jesenskega dela prvenstva so na sporedu še 3 krogi, Tolminci pa v vseh treh krogih gostujejo.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria