PONOVNO 2:2 NA BRAJDI

Za nami je še ena razburljiva tekma na Brajdi. V vetrovnem vremenu sta se TKK Tolmin in Triglav Kranj razšla z neodločenim rezultatom 2:2, ki tudi realno odraža prikazano na igrišču.

Potem, ko sta obe ekipi zamudili po eno priložnost v začetku tekme, je Triglav prišel v vodstvo v 11. minuti. Slabo posredovanje Tolmincev ob predložku iz kota je izkoristil Tilen Mlakar in iz bližine dosegel vodilni zadetek za “orle” (0:1). Vodstvo gostov ni trajalo dolgo, kajti že v 22. minuti sta lepo dvojno podajo odigrala Osuji Bede Amarachi in Dejan Sokanović, slednji pa je nato akcijo zaključil z zadetkom v levi spodnji kot vrat Elvisa Džafića (1:1). Po izenačenju so imeli več od igre domačini, ki pa niso uspeli doseči drugega zadetka. V 39. minuti je prišla kazen, ko je Siniša Borenović streljal po tleh iz 16-ih metrov, nekdo od Triglavanov pa je tik pred vratarjem Markom Deronjo žogi spremenil smer gibanja, tako da je ta tik ob vratnici končala v mreži (1:2).

V drugem polčasu so do izenačenja Tolmincev bolje igrali Gorenjci. Najlepšo priložnost so zamudili po strelu Tilena Mlakarja, ki je zadel stičišče vratnice in prečke. Tolmin je uspel izenačiti po predložku s strani v 78. minuti, ko je žogo v kranjska vrata z nogo zabil Matija Šuligoj (2:2). Po izenačenju so sledile izjemno zanimive minute, kjer je nov zadetek na eni in drugi strani visel v zraku. Preko Aleša Poplatnika je Triglav ponovno stresel prečnik vrat, Dejan Sokanović, pa je tik pred zadnjim sodnikovim piskom žogo z neposredne bližine poslal čez prazna vrata Triglava.

V naslednjem tednu TKK Tolmin, ki je ob zmagi Šenčurja ponovno padel na zadnje mesto prvenstvene lestvice, gostuje pri vodilnih Radomljah. Kljub temu, da gre za obračun vodilnega in zadnjega moštva v ligi verjamemo, da naši fantje, ob občutnem dvigu predstav v zadnjem času, tudi tokrat niso brez možnosti.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria