PO TREH ZMAGAH PORAZ V ŠENČURJU

TKK Tolmin je prekinil serijo treh zmag s porazom v Šenčurju. Rezultat tekme Šenčur : TKK Tolmin je bil 3:1.

Tolminci so tokrat nastopili v precej oslabljeni zasedbi. Zaradi kartonov sta namreč počivala Tine Zornik in Dalibor Sokanović, med tednom pa sta se poškodovala še Gregor Kos in Jaka Kolenc. Vseeno je bila tekma v Šenčurju negotova, igra obeh ekip pa enakovredna. Domači so preko svojega najučinkovitejšega igralca, Emirja Ljubijankića, ki je sicer mlajši brat članskega reprezentanta Zlatana, prišli v vodstvo v 25. minuti. To rdeče-črnih ni zmedlo in poskušali so rezultat izenačiti, vendar pa je zmanjkalo nekaj zbranosti v zaključku akcij.

Tudi v drugem polčasu je bila slika podobna. Igra dokaj enakovredna, Tolminci pa bližje izenačenju. Vseeno pa je po priložnosti Tolmina za izenačenje v 55. minuti sledil hiter protinapad Šenčurja, Jaka Corn pa je povišal na 2:0. V 81. minuti se je pod tretji gol, po zelo podobni akciji, podpisal še en bivši član Olimpije, Enes Rujović, ki je podobno kot Jaka Corn pozimi okrepil ekipo Šenčurja. Tolažilni zadetek za rdeče-črne je v 85. minuti s strelom z glavo po udarcu iz kota dosegel Bine Kavčič. S tem je član reprezentance U-20, kljub temu, da igra na poziciji osrednjega branilca ali zadnjega veznega igralca, dosegel še svoj četrti zadetek v 2. SNL.

V naslednjem krogu bodo še zadnjič letos na Brajdi Tolminci v soboto ob 17.00 odigrali tekmo proti ekipi Farmtech Veržej.

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria