PO REMIJU S ŠENČURJEM, GOSTOVANJE V GROSUPLJU

TKK Tolmin po težki tekmi in remiju 1:1 proti ekipi Tinex Šenčur čaka nova zahtevna preizkušnja, tokrat v gosteh pri ekipi Brinje Grosuplje.

Tekma 5. kroga prvenstva proti Šenčurju na Brajdi je Tolmincem, po treh doseženih zmagah, prinesla še drugi remi. Obe ekipi sta s prikazanim na igrišču potrdili, da bosta med 5-6 ekipami, ki bodo v letošnji sezoni krojile vrh lestvice. V prvem polčasu so bili precej boljši nasprotnik Tolminci, ki so prednost tudi vnovčili z vodilnim zadetkom Tineta Kravanje. V drugem polčasu so bili boljši gostje in ob koncu tekme tudi uspeli poravnati rezultat na 1:1. Rdeče-črni so vseeno bili bližje zmagi, a že drugič letos na podoben način (pred tem s Famo Vipavo) niso uspeli pretopiti rahle premoči v tri točke.

Kot rečeno bo TKK Tolmin v 6. krogu gostoval v Grosuplju. Domača ekipa prav tako sodi med najboljše zasedbe v ligi. Upajmo, da bodo Tolminci iz Dolenjske prinesli pozitiven rezultat, kar bi zagotovo bil tudi remi. Tekma bo odigrana v nedeljo, ob 16.30, pri naših fantih pa bo zaradi kartonov manjkal Alexander Stožinič.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria