PETARDA V MREŽI ZAGORJA ZA TRETJO ZMAGO

Nogometaši TKK Tolmina so zmagali še tretjič zapored, in tako ohranjajo popoln izkupiček v letošnji sezoni. Tokrat je na Brajdi prepričljivo padla ekipa Zagorja, ki ni bila dorasel tekmec domačim.

Tolminci so že na začetku tekme prevzeli pobudo, in prvi zadetek v mreži gostov je bil le vprašanje časa. Tekla je 29. minuta, ko je Dani Perše z dolgo žogo zaposlil utekajočega Matica Peršeta, ki je že premagal vratarja, vendar je s strelom zadel gostujočega branilca. Žoga se je odbila do Jančiča, ki ravno tako ni uspel zadeti, v tretjem poskusu pa je Tine Kravanja rutinirano s strelom v desni spodnji kot domače povedel v vodstvo. Na 2:0 je v 38 min iz enajstmetrovke povišal Gregor Kos, in s tem izidom se je tudi končal prvi polčas.

V drugem delu je bila slika na igrišču podobna kot v prvem polčasu. Na 3:0 je s strelom z glavo po izvrstni podaji Tineta Kravanje povišal Gregor Kos, na 4:0 je prav tako z glavo zadel debitant Klemen Jerkič, ki se je žal hkrati tudi poškodoval, peti zadetek pa je prispeval Matic Perše. V zadnjih trenutkih tekme so zadetek dosegli tudi gostje, in s tem nekoliko ublažili poraz.

Naj omenimo še, da je poleg Klemna Jerkiča pri TKK Tolminu debitiral tudi Leon Korošec.

Naslednji teden sledi gostovanje v Žireh.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria