OCENA PRIPRAVLJALNEGA OBDOBJA – JAN KRAGELJ

Letošnje zimske priprave so potekale po načrtih. Sicer smo imeli s poškodbami več težav, kot bi si želeli, tako da nekateri igralci niso še optimalno pripravljeni,  ampak to je žal sestavni del športa.

Zame kot trenerja so bile priprave nekoliko manj naporne kot v preteklosti, saj je bil za mojega pomočnika imenovan Uroš Rutar. Učo mi je v veliko pomoč, seveda pa je tudi kvaliteta treningov boljša, ker je delo razdeljeno.

Zelo pozitivna stvar je bila tudi, da smo po nekaj letih ponovno odšli na zimske vikend priprave. Bili smo v Umagu, kar je ekipi zaradi zahtevnih pogojev doma, zelo koristilo.

V pripravljalnem obdobju velja omeniti tudi zmago proti drugo ligaški ekipi Bilj v polfinalu pokala MNZ Nova Gorica, kar nas uvršča med 32 ekip za pokal NZS Slovenije v naslednji sezoni. Ne glede na to, da smo si že zagotovili nastopanje v pokalu NZS za naslednjo sezono, naši cilji v pokalu MNZ še niso doseženi, saj si želimo zmage tudi v finalu proti Brdom, ki prav tako nastopajo v 2. SNL.

Priprave so sedaj za nami, finale pokala je v prihodnosti. Trenutno smo popolnoma osredotočeni samo na eno stvar in to je prva prvenstvena tekma, ki nas čaka v soboto na Brajdi. Koper je vodilna ekipa lige, za njimi zaostajamo za 3 točke in naš cilj tega tedna je, da Koper premagamo in se z njimi izenačimo na prvem mestu lestvice. Zavedamo se, da smo pred težko nalogo, hkrati pa smo trdno prepričani, da nam lahko uspe. Zagotovo pa bomo rabili tudi podporo s tribun, tako da vse vabim v soboto 16.3., ob 15.00 na Brajdo.

Pozdrav vsem navijačem!

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria