OCENA PRIPRAV IN NAPOVED CILJEV ZA SEZONO 2018/19

Priprave na novo sezono so potekale po načrtih, prav tako kot spremembe v igralskem kadru. Razen Matije Šuligoja, ki se nam je pridružil tekom priprav, smo imeli večino igralskega kadra na voljo že od začetka priprav. Sicer so nekateri igralci vmes imeli lažje poškodbe, ampak vseeno je ekipa dobro pripravljena na začetek prvenstva.

V sklopu priprav smo odigrali tudi 5 prijateljskih tekem, na katerih smo predvsem nabirali igralne minute in  preizkušali določene taktične zadeve. Nekatere tekme smo odigrali bolje, druge slabše, generalno gledano pa sem z pripravami zadovoljen

Veseli tudi dejstvo, da smo letos  z ekipo v tem obdobju za tri dni tudi zamenjali okolje in opravili mini priprave na Vojskem, kar je vedno dobrodošlo, predvsem za krepitev ekipnega duha.

Po mojem mnenju bo 3. SNL zahod v novi sezoni močnejša in zahtevnejša kot lani. Od ekip, ki so v ligi nastopale že lansko sezono,  je verjetno največje spremembe doživela Ajdovščina, ki je precej okrepila svojo zasedbo. Seveda pa je iz primorske lige prišel tudi Koper, ki je z svojo infrastrukturo in finančnim zaledjem zagotovo prvi favorit lige.

Trenutno imamo na lestvici vse ekipe 0 točk, naš cilj pa je 1. mesto. Ob tej priložnosti pozdravljam vse naše zveste navijače in vas vabim, da nas tudi v novi sezoni,  podprete v čim večjem številu.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria