OCENA JESENSKEGA DELA IN NAPOVED ZA POMLADANSKI DEL PRVENSTVA

Po prvi polovici sezone zasedamo 2. mesto v 3. SNLZ, kar je po mojem mnenju realno glede na kvaliteto naše ekipe, v primerjavi z drugimi.

V prvem delu smo bili dokaj konstantni in na večini tekem tudi prepričljivi v svoji igri, kar je razvidno tudi iz rezultatov. Na 16 tekmah smo zabeležili 13 zmag in 3 poraze, kar je dober izkupiček. Vseeno pa se je treba zavedati, da za preboj na 1. mesto, spomladi ne bo dovolj če bomo ˝le ˝ dobri, ampak bomo morali biti odlični.

Jeseni smo negativni ekstrem doživeli v Vipavi, kjer smo bili popolnoma neprepoznavni in tekmo zasluženo visoko izgubili. Zavedati se moramo, da v spomladanskem delu, ki je precej krajši od jesenskega,  za takšne dneve ne bo prostora. Glede na to, da za 1. mestom zaostajamo za 3 točke, bomo morali biti zelo stabilni, saj bi nam vsak spodrsljaj precej zmanjšal možnosti za 1. mesto.

Vodilni Koper ima zelo močno ekipo, ki se bo v prestopnem roku verjetno še okrepila, tako da bo še  vedno glavni favorit prvenstva. Karkoli drugega kot prvo mesto, bi bilo za klub s takšnim finančnim vložkom in infrastrukturo prava katastrofa. Ne glede na to, da se dobro zavedamo realnosti, so naše ambicije zelo visoke, tako da je naš cilj osvojiti prvo mesto v ligi in s tem vstop v kvalifikacije za vrnitev v 2. SNL.

Pred spomladanskim delom si želimo zadržati celotno igralsko zasedbo in oddelati priprave brez poškodb. Ko se prvenstvo nadaljuje, pa čim več tekem, kot je bila tista na Bonifiki, kjer smo odigrali našo najboljšo jeseni in domačine premagali s 4:2. Kot vedno, so bili tudi na tisti tekmi naši navijači odlični in so prispevali velik delež k dobremu rezultatu.

Pozdrav vsem navijačem hkrati pa vas že vabim na prvo tekmo spomladanskega dela sezone, ki bo 16. marca na Brajdi, prav proti vodilnemu Kopru.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria