NAPOLNIMO BRAJDO!

NAPOLNIMO BRAJDO!!!
V soboto vas hočemo vse videti na Brajdi, tako da bo naš nov, lep objekt, pokal po šivih. Zakaj?
1. Odločilna tekma za naslov prvaka: sobotna tekma bo ključna za osvojitev naslova prvaka v 3. SNL zahod. Nogometaši so se trudili in pridno trenirali skozi celotno sezono, da bi dosegli ta cilj. Sedaj je prišel čas, da se jim oddolžimo s svojo podporo. S svojim glasnim navijanjem bomo dvignili njihovo motivacijo in jim pomagali doseči zmago.
2. Finančna podpora za uvrstitev v drugo ligo: Uvrstitev v drugo ligo prinaša velike finančne obveznosti. Zato vas vabimo, da poleg svoje prisotnosti na tekmi tudi finančno podprete naš klub. Nakup vstopnice, nakup navijaških rekvizitov in sponzorstvo kluba s strani podjetij in podjetnikov bodo pomembni za zagotovitev stabilne prihodnosti našega kluba. Skupaj lahko dosežemo veliko in omogočimo klubu vzpon v drugo ligo.
3. Pripravimo nepozaben spektakel: Želimo si, da skupaj pripravimo nogometni spektakel, kot ga v Tolminu še ni bilo. Vaša prisotnost in podpora bosta ključna pri ustvarjanju izjemne atmosfere na stadionu Brajda. Pokažimo, da smo strastni navijači in da je naš klub nekaj posebnega.
Ne zamudite priložnosti, da postanete del nogometne zgodovine!
TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria