MARIBOR JE ZA NAMI, PROTI VERŽEJU JE ZMAGA NUJNA

TKK Tolmin je v sredo proti Mariboru odigral odlično tekmo, vendar pa bi se za kaj več kot dostojen poraz moralo poklopiti prav vse. Po odličnem prvem polčasu in rezultatu 0:0, smo takoj doživeli kazen za pogumnejšo igro in neizkoriščeno priložnost. Vseeno lahko fantom le čestitamo za tokratno predstavo, s čimer so se strinjali tudi številni gledalci na tekmi. Verjetno bi ob lepšem vremenu padel tudi rekord stadiona, vseeno pa je 1300 gledalcev zavidljiva številka za okolje Gornjega Posočja.

Že danes pa čaka TKK Tolmin izjemno pomemben prvenstveni obračun proti ekipi Farmtech Veržeja. Čeprav je pri nekaterih igralcih sredina tekma pustila posledice, je danes zmaga proti prleški ekipi skoraj nujna. Tri točke bi Tolmince premaknile proti sredini lestvice, neodločen izid ali celo poraz, pa bi pomenil, da bo vsaka naslednja tekma še toliko bolj pomembna in zato še težja. Fantje so zmago zagotovo sposobni doseči, bo pa pot do treh točk proti neugodnim Veržejcem zagotovo težka.

Tudi Veržej je v sredo odigral pokalno tekmo in sicer proti Zavrču, ki je prav tako vknjižil zanesljivo zmago 4:0, tako da sta ekipi glede utrujenosti v podobnem položaju. Tudi v Veržeju si močno želijo novega pozitivnega rezultata, kajti očitno je, da je liga letos še bolj izenačena kot lani in da je vsaka tekma vnaprej povsem negotova. Lani je Veržej na Brajdi že uspel vzeti skalp našim fantom, tako da je tudi danes tekma povsem negotova.

Se vidimo danes ob 16.00 na Brajdi! 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria