KLJUB DOBRI PREDSTAVI NOV PORAZ TKK TOLMINA

TKK Tolmin je na tokratni tekmi v Ankaranu prikazal dobro predstavo, vendar pa so domači vseeno slavili z 2:1.

Tekma se je za Tolmince začela zelo slabo in že v 7. minuti je Marko Vukelić izkoristil luknjo v živem zidu rdeče-črnih ter iz prostega strela zadel za vodstvo domačih 1:0. Po prejetem zadetku so na plin stopili naši fantje in pritisnili na vrata Ankarana. Že kmalu po zadetku je Boban Kucalović iz približno 18-ih metrov stresel prečko Paalovih vrat. Kasneje so bili Tolminci nevarni še nekajkrat. Ankaran je igral predvsem na dolge podaje ter uspel v prvem polčasu še enkrat ogroziti vrata Sebastjana Jermola, ki je tudi tokrat zelo solidno opravil svoje delo.

V drugem delu igre je bila slika podobna, spet pa so zadeli Ankarančani. Luka Vekić je uspel v gol pospraviti žogo, ki se je odbijala v 16-metrskem prostoru TKK Tolmina (2:0). Rdeče-črni kljub drugemu prejetemu zadetku niso popustili ter si še naprej ustvarjali priložnosti. Ponovno je bil nevaren Boban Kucalović, sodnik pa bi lahko dosodil tudi 11-metrovko po posredovanju Ankarančanov nad Luko Volaričem. Znižanje izida je prišlo prepozno. V 87. minuti je Jaka Lipužič iz bližine potisnil žogo v ankaransko mrežo za končnih 2:1, za kaj več pa je zmanjkalo časa.

Kljub spodbudni predstavi, naši fantje žal niso domov prinesli vsaj točke. Nova priložnost bo že v soboto na Brajdi proti Rolteku Dobu, ki je v tem krogu kar s 5:0 odpravil Farmtech Veržej.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria