Kaj se dogaja …

 

Kaj se dogaja? …se marsikateri mimoidoči sprašuje ob sprehodu mimo nogometnih igrišč. Kar precej se dogaja zadnje čase na igriščih športnega parka Brajda in Log. Zadnje tekme in treningi ekip NK Tolmin, veliki šotori na Logu, traktorji na igrišču …

Po pre-dolgem času, po potrebnih in nepotrebnih obremenitvah bodo tudi nogometna igrišča deležna temeljite obnove. S tem bodo več kot 200 igralcem vseh selekcij NK Tolmin omogočeni še boljši pogoji za trening in tekme.

 

V prilogi dopis Zavoda KŠM Tolmin:

Vse uporabnike travnatega nogometnega igrišča na Brajdi (glavni stadion) in na Logu (veliko pomožno igrišče) obveščamo, da se od 03 do 05. junija na obeh igriščih izvaja generalna strojna sanacija travnate igralne površine, v okviru katere se bo izvedla:

–          delna menjava travnega tepiha (na najbolj »zdelanih« območjih igrišč)

–          globinsko zračenje

–          dosejavanje in valjanje

–          peskanje in ravnanje

Po končani sanaciji je treba celotno travnato površino redno zalivati in 14 dni ne sme biti dostopna za nobeno dejavnost, šele po treh-štirih tednih pa naj bi bila primerna za treninge in tekme.

Glede na navedeno obveščamo, da je od 5.06 do 20.06. PREPOVEDAN VSAK DOSTOP TRAVNATO POVRŠINO GLAVNEGA NOGOMETNEGA IGRIŠČA NA BRAJDI IN VELIKEGA POMOŽNEGA IGRIŠČA NA LOGU.

V tem času lahko nemoteno uporabljate atletski stadion, steze in druge travnate površine ter ostala igrišča, travnata površina na gl. nogometnem igrišču pa naj ostane nedotaknjena.

Za dostop  oz. uporabo gl travnatega igrišča med 20. in 30. 06. pa morate dobiti izrecno soglasje upravljavca – zavoda KŠM (telefon 031 695 675 oz. 041 695 675).

Prosimo, da se zgoraj navedenega držite dosledno, saj je vsem nam v interesu, da sanacija, za katero je treba vložiti kar nekaj sredstev, rodi tudi ustrezne rezultate v smislu dviga kvalitete travnate površine.

DSC_5753

 

IMG_0207

 

IDR_3556

 

 

IMG_0141

 

IMG_0143

 

IMG_0382

 

IMG_0383

 

IMG_0384

 

IMG_0385

 

IMG_0386

 

IMG_0388

 

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria