Dogajanje v NK Tolmin

Nogometni klub Tolmin, ki tekmuje v 3. SNL – zahod, je moral zaradi ukrepov vlade v zadnjih tednih prekiniti s tekmovalnimi aktivnostmi, vseeno pa dogajanje v klubu nikakor ni zamrlo. Že jeseni je prišlo do menjave v vodstvu, Jana Kraglja je zamenjal Saša Kolman, decembra pa je prišlo še do spremembe na mestu strokovnega vodje in uradnega predstavnika Nogometne šole Hidria Tolmin, prevzel ga je Klemen Jarc.
Leto 2021 bo za klub še posebej pomembno, saj bo minilo natanko 100 let od njegovega obstoja. Hkrati se nadaljujejo tudi investicije v športnem parku Brajda, nov objekt s pokritimi tribunami bo lepa pridobitev tako za tolminske nogometaše kot za njihove navijače.
Ob začetku jubilejnega leta je Simona Skočir pred mikrofon povabila Mitjo Taljata, predsednika Nogometnega kluba Tolmin. Spregovorila sta o aktualni sezoni in o zadnjih tekmah, beseda pa je tekla tudi o kadrovskih spremembah ter seveda o obeleževanju 100. obletnice kluba.
https://www.radio-odmev.net/cloovisCMS/administracija/posnetkiOddaj/arhiv/2021-01-11%20Sport%20popoldne%20NK%20Tolmin.mp3?fbclid=IwAR1Sn84uDgPoprWKXos-YuMKs8UB8i61dofPvZgDs4aNAyTUFYSrZG5qx8Q
TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria