DEBI KURAJA Z DVEMA ZADETKOMA

Včeraj 13.2.2016 je TKK Tolmin odigral prijateljsko tekmo, ki se je odvijala na umetni travi v Ajdovščini.

Fama Vipava : TKK Tolmin  0:5 (0:4)

Strelci za TKK Tolmin: Da. Sokanovič, De. Sokanovič, Kuraj 2x, Rakušček

Postava: Drašček, Slavec, Ogrič, Šuligoj, Kucalovič ©, B. Kavčič, Rakušček, Jarc, Kuraj, Da. Sokanovič, De. Sokanovič. Igrali so še: Kutin, P. Kavčič, Zornik, Paravić, Gregorčič

 

Tekmo je TKK Tolmin odprl veliko bolje od gostov, kar je najverjetneje posledica njihovih težkih nog,  saj so za razliko od naših igralcev  šele v začetni fazi priprav. Še vedno pa naši igralci delajo veliko napak pri kratkih podajah. Gosti si večjih priložnosti v prvem polčasu niso ustvarili. Ko pa je bilo treba, je bil vedno na mestu odlični vratar Drašček.

Napake pri odigranih žogah so v tem obdobju nekaj pričakovanega, saj se zaradi vremenskih razmer TKK Tolmin bori s slabimi pogoji za trening, in je do sedaj  fantom uspelo le 4x trenirati na travnati površini.

Tekmo je po podaji De. Sokanoviča odprl njegov brat Da. Sokanovič. Po lepi podaji Bineta Kavčiča je Dejan  še dopolnil svojo statistiko z golom. Zatem je na sceno na svojem debiju stopil Anže Kuraj, ki je dvakrat zatresel mrežo nasprotnika. Najprej po podaji Daliborja Sokanoviča, nato pa še z lepim strelom z razdalje okoli 25m. V prvem polčasu velja omeniti še dva strela bratov Sokanovič, a žal njuna strela nista našla poti v mrežo. V drugem polčasu je bila igra raztrgana in ritem  je nekoliko padel. Za konec  je za navdušenje poskrbel še Rakušček, ki je preigral kar tri gostujoče igralce ter vratarja in postavil končni izid 0:5.

Že v soboto TKK Tolmin čaka novo gostovanje, in sicer prijateljska tekma z Jadranom iz Dekanov.

IMG_3800 IMG_3796 IMG_3785

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria