DANES OB 17.30 DRAVA PTUJ : TKK TOLMIN

TKK Tolmin bo danes ob 17.30 odigral tekmo 2. kroga 2. SNL proti še enemu tekmecu iz ptujskega konca. Tolmincem bodo nasproti stali člani Drave, bivše prvoligaške ekipe, ki se je po nekaj sezonah v nižjih ligah, prebila nazaj v 2 . SNL.

Drava Ptuj premore izkušeno ekipo na čelu z bratoma Čeh. Predvsem 37-letni Nastja je bil pred časom med najboljšimi igralci v Sloveniji in bo zagotovo tudi danes pomemben člen domačega moštva. Tudi sicer bo Drava na prvi domači tekmi v 2. SNL po več letih v vlogi rahlega favorita, kajti varovanci Franca Fridla imajo znanje in potrebne izkušnje, danes pa bodo zagotovo grizli travo.

Brez predaje pa na Ptuj zagotovo ne odhajajo niti Tolminci, ki bi jim pozitiven rezultat prišel še kako prav. Kljub najmanj ugodnemu razporedu bi morebitna dva gostujoča poraza v prvih dveh krogih namreč pomenila slabo popotnico za naprej. Prav zato bo tudi TKK Tolmin zagotovo naskakoval vse tri točke, kajti igre na neodločen rezultat David Kanalec praktično ne pozna.

Rdeče-črna zasedba bo tokrat bolj kompletna. Registriran je že Marko Rojc, na voljo pa bosta tudi Boban Kucalović in Sašo Ogrič, tako da bo izbira za prvo enajsterico precej pestra.

Predvideni postavi:

Drava Ptuj:

Ajlec Aleš, Roškar Marko, Perger Denis, Lonzarić David, Lavrinc Luka, Rešek Mitja, Horvat Aljaž, Čeh Aleš, Monjac Mateo, Čeh Nastja, Kidrič Rok

klop: Mušič Aljaž, Romih Alen, Šalamun Luka, Kranjc Denis, Tisaj Niko, Zbičajnik Blaž, Pauko David

TKK Tolmin:

Baloh Denis, Codromaz Alessio, Šuligoj Matija, Kavčič Bine, Zornik Tine, Rakušček Danjel, Kadrija Valdrin, Kanalec Aljaž, Kucalović Boban, Sokanović Dejan, Sokanović Dalibor

klop: Deronja Marko, Šturm Jani, Rojc Marko, Ogrič Sašo, Mrak Valentin, Perše Matic, Kragelj Jan

Naj zmaga boljši in naj bo boljši TKK Tolmin!!!

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria