DANES DERBI PROTI IZOLI IN OGLED DOKUMENTARNEGA FILMA RDEČE-ČRNI IZ TOLMINA

Danes, v soboto, ob 15.00, bo na Brajdi na sporedu derbi tekma dveh ekip iz vrha tretjeligaške lestvice. Pomerila se bosta TKK Tolmin in Elta Izola.

Dvajseti tretjeligaški dvoboj Tolmina in Izole bo na zelenici v vlogi glavnega sodnika tekmo vodil 43-letni Marko Podgoršek iz Kranja. Trinajst zmag Tolmina, le dve Izole, ter štirje “remiji” je statistika dosedanjih medsebojnih srečanj. Tolmin ima torej proti Izoli skozi zgodovino izrazito pozitivne rezultate, vendar se rdeče-črni zavedajo, da je vsaka tekma nova zgodba in da bo danes treba za zmago garati vseh 90 minut.

TKK Tolmin je prejšnji konec tedna presenetljivo izgubil proti Savi v gosteh, Izolani pa so v Šenčurju prišli do točke. V domači ekipi bo zaradi kartonov manjkal Alexander Stožinič, ekipa Izole kaznovanih igralcev nima.

Danes si je pred tekmo, ob 14.00, v Kinogledališču Tolmin mogoče ogledati tudi dokumentarni film, ki je nastal ob 100. obletnici nogometa v Tolminu.

Film traja 45 minut. Vstopnina za ogled dokumentarnega filma je 5€, z isto karto, pa si je mogoče ogledati tudi tekmo med ekipama Tolmina in Izole.

Vabljeni vsi v kinogledališče in na Brajdo!

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria