ČRNI NIZ SE NADALJUJE, PORAZ PROTI POSTOJNI

Črni niz TKK Tolmina se žal nadaljuje. Včeraj smo na Brajdi po porazih proti Adriji, Šenčurju in Gosuplju doživeli še četrti zaporedni poraz, torkat proti Postojni.

Postojna je že hitro na začetku tekme povedla. V 15. minuti je po protinapadu in morebiti tudi iz prepovedanega položaja zadel Appanah. V 20. minuti so se slabe novice za domače nadaljevale, saj sta trčila strelec zadetka in vratar Mavrič. Mavrič se je pri tem trku poškodoval, in v vrata je vstopil rezervni vratar Konec. Tolminci so si predvsem v 39. minuti po strelu Kravanje pripravili lepo priložnost, tik prek koncem polčasa pa je po strelu gostov izvrstno posredoval Konec.

V drugem polčasu smo videli drugačno sliko na igrišču. Tolminci so bili veliko boljši tekmec, in so si pripravili nekaj lepših priložnosti. Zornik je z roba kazenskega prostora streljal za las mimo vrat, v 74. minuti pa je po strelu z glavo izenačil rezultat na 1:1. Navijači so pričakovali naval proti gostujočim vratom za zmagotiviti zadetek, na žalost pa so namesto tega gostje v 87. minuti izvedli protinapad in zadeli za 1:2.

V naslednjem krogu TKK Tolmin gostuje v Lescah.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria