ČLANI ZAČELI S TRENINGI, VRAČA SE DEBENJAK

Naša članska ekipa – TKK Tolmin je včeraj opravila prvi skupni trening, potem ko so fantje doslej skrbeli za svojo fizično pripravljenost individualno. Treningi bodo do nadaljnjega potekali v dveh skupinah in v skladu z vsemi ostalimi navodili s strani NIJZ, pod taktirko Saše Kolmana in Mihe Rustja. Treninga so se udeležili vsi fantje, ki bodo konkurirali za ekipo spomladi, z izjemo Žige Jančiča in Mehdija Tavasolija, ki zaenkrat vadita individualno. Zaradi lažje poškodbe ni treniral Tine Zornik.

Poleg igralcev, ki so bili v kadru TKK Tolmina jeseni, smo v svojih vrstah ponovno pozdravili Grego Debenjaka, ki se v Tolmin vrača iz NK Primorje. Grega je lani sodil med najboljše strelce v 3. SNL – zahod in računamo, da bo za rdeče-črne velika okrepitev v nadaljevanju prvenstva. Prav tako sta se treningom ekipe pridružila tudi Blaž Kanalec in Nik Kutin.

Tako bodo moštvo TKK Tolmina za pomladanski del sezone sestavljali:

Vratarji: Jaka Konec in Matej Mavrič.
Branilci: Bine Kavčič, Gregor Kos, Jani Šturm, Nejc Kumer, Nik Kutin in Tine Zornik.
Vezisti: Dani Perše, Danjel Rakušček, Luka Rutar, Mehdi Tavasoli, Nejc Kolman, Tim Kutin, Tine Kravanja in Žiga Jančič.
Napadalci: Blaž Kanalec, Goran Trivunović, Grega Debenjak in Matic Perše.

Glede na možnosti in potrebe bosta pomagala še Boban Kucalović in Klemen Jerkič.

Nadaljevanje tekmovalne sezone 3. SNL sicer še ni dokončno potrjeno, vendar upamo, da se bo to zgodilo v naslednjih 2-3 tednih. Če se epidemiološke razmere v državi ne bodo ponovno poslabšale, je to zelo realen scenarij. Verjeten začetek tekmovanja je 3.4. ali 10.4., liga pa se bo v tem primeru zagotovo igrala še v juniju. Povsem mogoče je, da bodo izvedena vsa neodigrana srečanja iz jesenskega dela prvenstva (štirje krogi) in kompleten spomladanski del sezone (13 krogov). Mogoče pa so tudi skrajšane različice.

V zadnjem letu smo se že navadili na negotovost in na žalost ni nič drugače niti v nogometu.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria