TKK TOLMIN IN ILIRIJA ZA VRH LESTVICE

V soboto ob 16.00 čaka na Brajdi TKK Tolmin najzahtevnejša preizkušnja v doslej odigranih tekmah novega prvenstva 3. SNL – zahod. Tolminci se bodo pomerili z Ilirijo, ki je v prvih štirih tekmah edina poleg naših fantov osvojila vse možne točke.

Ekipa Ilirije je morda celo prvi favorit za osvojitev naslova prvaka, če to ocenjujemo po finančnem vložku in razpoložljivem igralskem kadru. V svojih vrstah imajo kar nekaj izkušenih igralcev s prvoligaškimi izkušnjami (Zec, Đermanović, Corn) ter veliko obetavnih mlajših fantov (Gutić, Žibert, Piskule, Beguš …).

Tudi ekipa TKK Tolmina je zaenkrat pokazala zrelost in ambicije za boj za najvišja mesta, tako da so v obračunu z Ljubljančani zagotovo mogoči vsi trije razpleti. Nekaj težav s poškodbami pri Tolmincih ostaja (Zornik, Kavčič, Jerkič), ampak to je že stalnica, na katero je treba vedno računati.

Vabimo gledalce, da se tekme udeležite v čim večjem številu, vendar da hkrati upoštevate splošna priporočila NIJZ in navodila organizatorja tekme v povezavi s tem.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria