S TOČKO IZ VERŽEJA

Farmtech Veržej : TKK Tolmin 1:1 (1:0)

Postava TKK Tolmin: Simčič, Slavec, Kucalović, Šuligoj, Zornik, Kavčič B., Rakušček, Kuraj (Jarc M. 73′), Sokanović De., Jarc K., Sokanović Da.

Na začetku je bila tekma trda in izenačena. Tolmin je imel nekoliko več posesti žoge in želje po zadetku, vendar si nobena od ekip ni pripravila izrazitih priložnosti. Nato pa je Veržej v 24. minuti povedel. Po na videz ne nevarni podaji s strani je Rakušček pri izbijanju žoge nastreljal svojo roko in sodnik je pokazal na strel iz enajstih metrov, ki ga je realiziral gostujoči igralec Vaš.

Tolminci so po prejetem golu nadaljevali s svojo igro in še naprej imeli pobudo na igrišču. V enem izmed napadov si je tudi Tolmin priigral enajsmetrovko. Po prekršku nad Kurajem  je domači vratar Zornikov strel ubranil. Poleg tega je imel Tolmin pred odmorom še dve polpriložnosti, domači pa so bili nevarni iz prostega strela, ko je dobro sprožil Vaš.

Po odmoru so Tolminci krenili še bolj odločno. Konstantno so napadali, domači pa so prežali na priložnosti iz protinapadov. Pred vrati domačih je bilo kar nekaj obetavnih situacij. Lepe priložnosti so zapravili Klemen Jarc in brata Sokanović. Dejan se je dvakrat znašel v situaciji 1:1 z vratarjem, vendar ni bil uspešen. Nagrada za vložen trud in dobro igro je prišla v 81. minuti, ko je Dejan Sokanović po lepi podaji Rakuščka ponovno sam prišel pred domačega vratarja in ga tokrat tudi premagal z lepim lobom.

Tolminci so se do konca tekme trudili, da bi prišli do zmagovitega zadetka, vendar si resnejše priložnosti niso več ustvarili.

Glede na prikazano igro, s točko ne moremo biti zadovoljni, saj smo bili skozi vso tekmo boljši nasprotnik. Žal, se moramo z rezultatom sprijazniti in vztrajati v boju za obstanek.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria