100. OBLETNICA SE PRIBLIŽUJE – NAJPOMEMBNEJŠE INFORMACIJE O SOBOTNI PRIREDITVI

Še trije dnevi nas ločijo do uradnega praznovanja 100. obletnice začetkov igranja nogometa v Tolminu. Naj v tej objavi še enkrat strnemo najpomembnejše podatke o prireditvi 28. avgusta.

Sobotni program je naslednji:

12:30 – 16.30 nogometni turnir, razne igre in program za igralce mlajših selekcij in njihove starše (pomožno igrišče na Brajdi)
12:30 – 16.30 program za bivše igralce kluba: tri tekme in razne igre (glavno in pomožno igrišče na Brajdi)
17:00 – članska tekma TKK TOLMIN : FAMA VIPAVA
20:00 – Johnny Bravo
21:30 – MI2
00:00 – D’Šups
02:00 – Zaključek programa
Vstop na prireditev je za vse osebe skozi glavni vhod na Brajdo (ob začetku “ležečega nebotičnika”).
Za hrano in pijačo bo seveda poskrbljeno. Hrano (burgerje) bo pripravljal BP taste, na voljo bodo tudi hot dogi in pomfri.
Prireditev bo spremljal bogat srečelov, na prizorišču pa boste lahko kupili tudi različne izdelke NK Tolmin. Paket izdelkov lahko kupite tudi s turističnimi boni – glej podrobnosti na https://www.nktolmin.si/paketi-izdelkov-nk-tolmin-za-turisticni-bon/.
Za prihod na prireditev je zahtevan pogoj PCT, pred Brajdo bo od 12.00 do 23.00 tudi mobilna enota, ki bo izvajala hitra Covid testiranja. Enako bo hitre Covid teste mogoče opraviti že v petek od 17.00 do 19.30 ure v bližini kinodvorane.
Do sobote lahko vstopnice kupite na spletni strani Moje karte – https://www.mojekarte.si/en/100-let-nk-tolmin-tekma-koncert-mi2-d-sups-johnny-bravo/tickets-1141960.html ali na bencinskih servisih Petrol. Cena vstopnic je do petka zvečer 10€, na dan prireditve pa bo cena 13€. Cena vključuje celodnevni vstop na Brajdo, posameznih kart samo za ogled nogometne tekme ali samo za večerne koncerte, ni na voljo.
Bivši igralci in starši mlajših nogometašev, ki se boste udeležili popoldanskih aktivnosti boste imeli prost vstop na člansko tekmo in večerni koncert.
Na prireditev pa ste vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji dobre zabave.

PROSLAVIMO 100. OBLETNICO NOGOMETNEGA KLUBA TOLMIN SKUPAJ! 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria