ZNANA EKIPA TKK TOLMINA ZA POMLAD 2018

Pri članski ekipi NK Tolmina je pred drugim delom tekmovanja ponovno prišlo do nekaterih sprememb v ekipi. TKK Tolmina v zimskem premoru ni zapustil noben nogometaš. Bomo pa lahko v ekipi pozdravili nekaj novincev.

Zaradi poškodbe vratarja Jerneja Požarja so Tolminci morali poiskati dodatno rešitev na tem položaju. Tako se je rdeče-črnim priključil 21-letni vratar Gašper Božič, ki ima za seboj mladinsko nogometno šolo Domžal, v članskem nogometu pa je bil član različnih drugoligaških in tretjeligaških klubov. V TKK Tolminu bo nastopal kot posojen igralec NK Radomlje. Po polletnem nastopanju za Jadran Dekane v 2. SNL se k Tolmincem vrača Matic Perše. Ekipi se je iz ND Ilirija priključil še Nejc Kumer, ki je sicer še mladinec, doma iz Cerkna, v Tolminu pa ga poznamo še iz skupne ekipe U15 Idrija Tolmin. Velika pridobitev za TKK Tolmin bo tudi povratek poškodovanih Klemna Jarca in Tima Kutina, ki v prvem delu praktično nista igrala.

Igralski kader TKK Tolmina za pomladanski del sezone 2017/18 bo tako sledeč:

Vratarji: Gašper Božič, Jaka Konec in Jernej Požar.
Branilci: Bruce Dowlin, Dejan Klemenčič, Jan Zaletelj, Jani Šturm, Nejc Kumer in Tine Zornik.
Vezisti: Aleš Rutar, Blaž Karba, Danijel Šturm, Danjel Rakušček, Eldit Istrefi, Fitim Zabeljaj, Jaka Lapanja, Klemen Jarc, Luka Rutar, Matic Perše, Miha Torkar in Tim Kutin.
Napadalci: Boban Kucalović, Dalibor Sokanović, Ivan Medic, Peter Kavčič in Žan Bratina.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria