ZMAGOVITO TUDI ZA ZAKLJUČEK JESENI

Zadnjo tekmo v letošnjem letu je TKK Tolmin odigral v Škofji Loki. Obetalo se nam je težko gostovanje, saj so v Škofli Loki točke izubljali tudi naši neposredni konkurenti za vrh lestvice.

V nasprotju s pričakovanji pa so rdeče-črni dosegli lahko zmago. Že v 7. minuti je po lepi akciji po levi strani za vodstvo Tolmina zadel Nežmah. V 21. minuti je po podaji Močnika v levi spodnji kot vratarja gostov žogo pospravil Kutin, in s tem postavil izzid prvega polčasa.

V drugem delu najprej nismo videli preveč razburljive predstave. V 63. minuti je v igro vstopil Diohore, in že nekaj sekund kasneje je iz bližne zadel za 3:0. V 75. minuti je Močnik utekel domači obrambi, s prekrškom ga je ustavil šele gostujoči vratar, 11m pa je uspešno izvedel Kolman. Ko je že kazalo na zmago s 4:0, je v sodnikovem podaljšku še dvoj drugi zadetek dosegel Nežmah.

Nogometaši TKK Tolmina so tako jesenski del prvenstva zaključili s petimi zaporednimi zmagami, in s tem potrdili dobro formo, in dobro fizično pripravljenost. Lahko nam je žal, da že sledi premor, vendar verjamemo, da se bodo spomladi naši nogometaši vrnili še boljši!

https://www.youtube.com/watch?v=WWFoY2raahY  

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria