V ZADNJI PRIPRAVLJALNI TEKMI REMI Z BILJAMI

TKK Tolmin je včeraj zjutraj proti Biljam odigral še zadnjo pripravljalno tekmo pred uradnimi tekmami v sezoni 2017/18. Že v torek ob 16.00 čaka namreč naše člane v Celju tekma 1. kroga Pokala Hervis proti NK Šampion Celje, nato pa v soboto prva tekma nove sezone 3.SNL-zahod, ko bo na Brajdi gostovala ekipa Fama Vipava.

Včerajšnjo generalko proti Biljam lahko štejemo za uspešno. Opazno je sicer, da je na določenih mestih v tolminski ekipi relativno majhen izbor igralcev, igra pa je bila, kljub temu, kar dobra.

Za TKK Tolmin bo v novi sezoni igral tudi Dejan Klemenčič, ki je sicer še mladinec (rojen leta 1999). Dejan je, podobno kot Jaka Lapanja, doma iz Šebrelj, v lanski sezoni pa je nastopal v 2. slovenski mladinski ligi za NK Ivančna Gorica.

TKK Tolmin : Bilje  2:2  (Danijel Šturm, Jaka Lapanja)

Postava: Konec Jaka, Klemenčič Dejan, Šturm Jani, Zornik Tine, Bruce Dowlin, Kutin Tim, Rakušček Danjel, Lapanja Jaka, Sokanović Dalibor, Šturm Danijel, Kucalović Boban. Igrali so še: Rutar Aleš, Kavčič Peter, Medic Ivan, Zabeljaj Fitim, Rutar Luka, Renko Klavdij

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria