V NEDELJO DERBI PROTI TRETJEUVRŠČENI VIPAVI

Potem ko prejšnji krog ni prinesel ravno najbolj zanimivih tekem, se tokrat obetata kar dva derbija. Prvi je tisti tradicionalni, saj se bosta na Obali udarila Izola in Koper. Čeprav v derbijih trenutna forma in položaj na lestvici običajno nista pomembna, pa se večini zdi, da tokratni domačini Izolani trenutno enostavno niso kos vodilnemu Kopru. Lahko ribiči te napovedi demantirajo in, potem ko so dvakrat proti Kopru gladko izgubili, tokrat poskrbijo za senzacijo?

Pravi derbi na terenu pa se obeta na stadionu ob Beli, ki bo zagotovo tudi tokrat lepo popolnjen. K tretji Vipavi namreč prihaja drugi Tolmin, obe ekipi pa sta spomladi v zelo dobri formi. Zeleno-beli za rdeče-črnimi zaostajajo le dve točki in jih lahko z morebitno zmago prehitijo, hkrati pa bi se Tolminci s porazom verjetno že morali posloviti od naslova. Tekma je torej zelo pomembna in si jo gotovo velja ogledati. Jeseni je Vipava dvoboj dobila kar s 5:1.

Okrepljeno Primorje je spomladi doma zabeležilo same zmage in kaj lahko bi tradicijo nadaljevalo, saj na obisk v mesto burje prihaja skromni Jadran. Na Jadranovem igrišču, kjer domače tekme gosti Plama, pa bo gostovala mirenska Adria. Gre torej za eno lepših priložnosti, da Podgrajci končno osvojijo kakšno novo točko.

Razpored 20. kroga 3. SNL zahod:

Sobota; 6.4.2019

16:30; Krvavi Potok; Plama Podgrad : Adria

16:30; Izola; Elta Izola : Koper

16:30; Ajdovščina; Primorje : Jadran HK

Nedelja; 7.4.2019

16:30; Vipava; Fama Vipava : TKK Tolmin

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria