V MIRNU PRVI PORAZ, NA SPOREDU DVE ZAHTEVNI DOMAČI TEKMI

TKK Tolmin je na tekmi proti Adrii prvič letos klonil in prepustil vrh lestvice Iliriji. Adria je na domačem igrišču zasluženo slavila s 3:1.

Tekma v Mirnu se je začela prevešati v prid domačih ob strelu Blaža Semoliča, ki je zadel za 1:0 v 26. minuti. Tolminci po zadetku niso znali dovolj nevarno ogroziti strnjenih vrst Mirencev pred vrati Nabergoja. Ko je v sredini drugega polčasa iz 11- metrovke Adria povedla z 2:0, je že bilo jasno, da se bo TKK Tolmin težko pobral. Nato je zadel še Nik Masten za 3:0 in tekma je bila dokončno odločena. Bine Kavčič je sicer povsem v zaključku znižal na 3:1, še pred tem pa je Goran Trivunović zadel prečko. Vse skupaj je bilo tokrat premalo za kaj več kot poraz.

Pred TKK Tolminom sta dve domači tekmi z nasprotnikoma, ki imata zelo kvalitetni ekipi. Najprej v Tolmin v to soboto prihaja Šenčur, ki ima po šestih krogih na 4. mestu točko manj od rdeče-črnih, nato pa še Brinje Grosuplje, ki so trenutno na 6. mestu prvenstvene lestvice. Upamo, da se bodo naši fantje po remiju in porazu uspeli pobrati in spet ujeti zmagovalni ritem. Tekma proti Šenčurju je na sporedu v soboto ob 16. uri.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria