Tudi U15 dočakali zmago!

Šele v desetem kolu je ekipa Idrije-Tolmina dočakala svojo drugo zmago. Po zmagi nad Britofom v davnem prvem kolu, je tokrat padel Interblock.
Čeprav nekoliko oslabljeni, so domači tekmo začeli obetavno in povedli že v drugi minuti srečanja, ko je podajo iz kota kapetan Kanalec pretvoril v vodilni zadetek. Tudi po vodstvu se je nadaljevala odprta tekma, v kateri so lepo priložnost zapravili tudi gostje. Prednost so razpoloženi domačini podvojili v 19. minuti, po še enem kotu Markočiča je z glavo zadel Rahmani. Do polčasa zabeležimo še dve zelo lepi priložnosti Subana in nekatere manj nevarne poizkuse Ljubljančanov.
Drugi polčas je pričakovano minil ob pritisku gostov, ki pa si do gola v 58. minuti niso pripravili resnih priložnosti. Kljub navalu Interblocka, so tudi domači neprestano ogrožali nasprotna vrata. V tem je prednjačil Beguš s prodori in nevarnimi streli. Rezultat se vseeno ni več spremenil, zmaga je tokrat zasluženo ostala doma.
Gre za pomembno zmago, ki jo je ekipa dolgo pričakovala. Po nekaterih nepotrebnih porazih je bila zmaga nujna, ekipi pa bo vlila novih moči in motivacije za naslednje preizkušnje.
TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria