TRENERJEVA OCENA PRVEGA DELA SEZONE ZA ČLANSKO EKIPO

Članska ekipa letos po dveh sezonah v drugi ligi ponovno nastopa v tretji ligi zahod. Ekipa je glede na prejšnjo sezono precej spremenjena in sestavljena po veliki večini iz domačih igralcev.

V začetku prvenstva naši fantje niso uspeli ujeti prave forme, kar se je odražalo tudi na rezultatih. Štartali smo sicer z zmago, proti Postojni, v naslednjih tekmah pa ni bilo dovolj kontinuitete, da bi držali stik z vrhom, zato smo večino prvega dela prvenstva preživeli v spodnjem delu lestvice.

Pozitivna točka tega obdobja je zagotovo pokalna tekma v osmini finala Pokala Slovenije z Domžalami, kjer je naša ekipa pustila res dober vtis. Domžale so na Brajdi slavile šele po podaljšku, saj je bil po rednem delu rezultat 1:1.

V prvenstvu tudi po tej tekmi nismo ujeli pravega ritma in še vedno se je nadaljevala serija tekem, z mešanimi rezultati.

Proti koncu jesenskega dela  smo nivo igre dvignili in z nekaj dobrimi predstavami prišli do pomembnih točk, ki so nam pred zimskim premorom prinesle 5. mesto. Omeniti velja predvsem domačo tekmo proti Jadranu, ki je prišel v Tolmin kot vodilna ekipa lige, ampak je na brajdi izgubil z kar 4:0.

Z večjo zbranostjo bi lahko na kakšni tekmi bili tudi uspešnejši in osvojili kakšno točko več, kar mora biti naš cilj za spomladanski del prvenstva.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria