TOLMINCI DO ZMAGE V DRUGEM PRIPRAVLJALNEM SREČANJU

 

Včeraj 7.2.2015  je bila odigrana druga tekma TKK Tolmina v zimskem pripravljalnem obdobju.

 

Tabor Sežana – TKK Tolmin 1:2 (0:0)
Strelca za TKK Tolmin: Da. Sokanović, De. Sokanović

Prva postava:

Simčič, Slavec, Kucalović (c), Šuligoj, Rojc, Zornik, Kutin, Jarc K., Paravić, Da. Sokanović, P. Kavčič

Priložnost so dobili tudi: De. Sokanović, Rakušček, B. Kavčič, Drašček

TKK Tolmin je v Sežani nastopil brez rahlo poškodovanih Lipužiča, Kuraja, Ogriča, M. Jarca, Rudonje ter že dlje časa odsotnih Mraka in Kanalca.

V prvem polčasu si je Tabor ustvaril štiri lepe priložnosti, vedno pa se je izkazal vratar Vasja Simčič, ki dokazuje, da bo velika okrepitev za tolminsko ekipo in da spada med najboljše vratarje v Sloveniji. V tem delu igre je bilo pri Tolmincih v igri precej individualnih napak in slabih podaj, kar je za ta čas tudi normalno. Igralci so vseeno pokazali veliko želje in borbenosti, ustvarili pa so si tudi dve lepi priložnosti, ki jih žal niso pretvorili v zadetek.

V drugem polčasu je TKK Tolmin prevzel pobudo in držal žogo v posesti. Kljub temu se točnost podaj ni kaj dosti popravila. Se pa je popravila učinkovitost, ter z vstopom Dejana Sokanovića tudi igro v globino in nepredvidljivost naše ekipe v napadu. Prvi je za Tolmince zadel starejši od bratov Sokonavić – Dalibor. Po lepem predložku Kucalovića je žogo lepo preusmeril v vrata Sežancev (0:1). Po desetih minutah se je vodstvo Tolmina podvojilo. Žogo je na sredini igrišča prestregel Rakušček, zaposlil Daliborja Sokanovića, ta pa je takoj podaljšal do Dejana Sokanovića, ki je preigral domačega vratarja in povišal vodstvo na 0:2. Po poškodbi Matica Slavca je Tolmin nadaljeval z le desetimi igralci v polju. To so domačini znali unovčiti v zadnji minuti in znižali rezultat na končnih 1:2. Upamo, da Matičeva poškodba gležnja ni hujše narave.

Trener Borut Jermol je na tekmi dobil potrebne podatke o igralcih in o sami igri. Glede na obdobje je bil s prikazanim zadovoljen. Že v sredo TKK Tolmin igra v Radomljah proti ekipi Ilirije, ki se v 3. SNL – center bori za vrh lestvice.

IMG_3752
IMG_3754 IMG_3764

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria